bestellen & betalen

Hoe plaats ik een bestelling bij Visschersport.nl?
Bestellen bij visschersport.nl is heel eenvoudig:

1. Ga naar je gewenste artikel
2. Kies je gewenste volume
3. Selecteer het gewenste aantal producten en voeg eventueel je kleurnummer toe.
4. Klik op toevoegen aan winkelwagen
5. Controleer je bestelling en rond deze af door te betalen
6. Na het afrekenen is jouw bestelling definitief en gaan wij aan de slag.

Kan ik zelf bepalen wanneer mijn bestelling wordt bezorgd?
Je kunt zelf de afleverdatum van je bestelling bepalen. Onze koeriersservice bezorgt bestellingen van maandag tot en met zaterdag volgens vaste afleverroutes. Hierdoor is het niet mogelijk om op afspraak te bezorgen. Meer informatie over onze bezorgopties vind je onder verzenden en bezorgen.

Kan ik mijn bestelling die ik al heb geplaatst nog wijzigen?
Door onze snelle levering is het niet mogelijk om een geplaatste bestelling nog te wijzigen. Is je bestelling al verwerkt, dan is het terughalen of wijzigen van een bestelling niet meer mogelijk. Je kunt je product dan retourneren (m.u.v. op kleur gemengde producten).

Is mijn bestelling gelukt?
Nadat je een bestelling hebt geplaatst, ontvang je van ons een bevestigingsmail. Heb je de bevestigingsmail niet binnen één werkdag ontvangen, controleer dan altijd eerst even de map “ongewenste e-mail”. Vind je hier ook geen bevestigingsmail? Log dan in op je account op visschersport.nl om je bestelhistorie te controleren.

– Staat je bestelling wel in je Bestelhistorie? Neem dan contact met ons op om te melden dat je geen bevestigingsmail hebt ontvangen.

– Staat je bestelling niet in je Bestelhistorie? Je bestelling is dan helaas niet correct afgerond. We verzoeken je dan om je bestelling opnieuw te plaatsen.

Welke betaalmogelijkheden biedt visschersport.nl?
Op visschersport.nl kun je betalen met iDeal, Pinnen. Klik hier voor meer informatie over de betaalmogelijkheden.